Diensten

Je zoekt een makelaar die duidelijk is, weet van de hoed en de rand. Iemand die jou begrijpt en jij de makelaar ook. Geen gladde praatjes maar duidelijke taal. Dan zit je bij Loft Makelaars goed.

Aankoop

Het zoeken naar een nieuwe woning kan een enorme klus zijn. Met onze ervaren én betrokken NVM-aankoopmakelaars heb je een streepje voor. Dankzij de grote kennis van de markt en jarenlange ervaring voelen onze makelaars haarfijn aan of een aangeboden woning 'klopt'. Zo kunnen wij voor jou gaan zoeken en bezichtigen. Zo weet je zeker dat een expert met je mij kijkt en je tussentijds van advies kan voorzien. 

Wist je dat veel mensen eerst een woning bezichtigen en daarna pas nadenken over hun financiële mogelijkheden? Bij Loft Makelaars zorgen we voor duidelijkheid. We bieden namelijk ook financieel advies aan. Zo weet je in één keer wat jouw mogelijkheden zijn. Meer weten over het aankopen of het financieel advies?  Vraag één van onze medewerkers om meer advies.

Plan een gesprek in met ons


Verkoop

Het verkopen van een woning hoeft niet moeilijk te zijn. Zeker niet als je onze ervaren NVM-verkoopmakelaars aan je zij hebt staan! We begeleiden je van A tot verkocht in duidelijke taal en met een duidelijk doel: optimale resultaten. Door de inzichten die wij hebben op de woningmarkt kunnen we gelijk inzetten op een goede prijsstelling en marketingformule.

Wist je dat veel mensen bij de verkoop interieuradvies vragen? Vaak doet een likje verf wonderen en word jouw woning nog beter bezocht.  

Plan een gesprek in met ons Meld je woning aan voor de verkoop

 

Taxatie

Moet je woning opnieuw worden getaxeerd? Onze erkende NVM-taxateurs zorgen voor een erkend taxatierapport. Wil je meer weten over onze de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! 

Neem contact op met ons


Hypotheek advies

Wil je meer weten over wat de financiële mogelijkheden zijn of wil je weten hoe je financieel gezond in je nieuwe woning kunt gaan wonen? Bij Loft Makelaars werken we samen met Financiële Adviesdesk. 

 Ik wil hypotheek advies