Diensten

Je bent bij Loft Makelaars aan het juiste adres voor de aankoop, verkoop en taxatie van je woning. Maar we doen het wel net even anders. Hoe? Dat leggen we je graag uit!

Aankoop

Het is een spannende stap: het zoeken naar een nieuwe woning, het bezichtigen en dan ook nog eens een bod uitbrengen. Wij ontzorgen je volledig in het traject. Zo hoef jij alleen nog maar te kijken of je jezelf ziet wonen in dat nieuwe paleisje.

Samen met jou plannen we de bezichtigen en bepalen of het nuttig is een bod uit te brengen. Met onze kennis van de markt kunnen we dus perfect jouw wensen vertalen naar mogelijkheden. Wil je op je gemakje zelf bezichtigen? Ook dat kan, voordat je jouw afspraak hebt bellen we dan even om je nog een paar tips en tricks te geven zodat je direct weet waar je op moet letten.

Helemaal verliefd geworden? We kijken gelijk naar vergelijkbare huizen in de buurt of wijk, ook de staat van de woning bekijken we goed. Met jouw gevoel en onze kennis brengen we dan samen een bod uit.

Neem een kijkje in ons aanbod


Verkoop

Je woning in de verkoop doen is net wat meer werk dan alleen even goed opruimen, schoonmaken en sleutels afgeven. Wist je bijvoorbeeld dat het soort foto’s en tekst al veel uit kan maken? Een hip appartement voor starters in de binnenstad vraagt natuurlijk een andere tekst dan een twee-onder-een-kap in een kindvriendelijk omgeving.

De eerste stap is gezet en jouw woning staat op het internet. De zenuwen spelen wat op want er komen binnenkort vreemde mensen in jouw huis kijken. Veel mensen kijk daar tegenop en laten dus de bezichtigingen ook over aan de makelaar, met een aantal voordelen: zo zien wij gelijk wie er binnenkomt, en kunnen we met een kort vraaggesprek erachter komen of de koper een realistisch bod uit wil brengen. Kaf van het koren scheiden, maar op een vriendelijke en menselijke manier!

Plan een gesprek in met ons Meld je woning aan voor de verkoop

 

Taxatie

Benieuwd naar de waarde van je woning? Wil je herfinancieren? Geen zorgen! Bij Loft Makelaars stellen we NVM-erkende taxatierapporten op. Wil je meer weten over onze de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op met ons


Hypotheek advies

De verkoop en aankoop van een woning is al een heel oerwoud. De financiële wereld is dat ook wel een beetje. Daarom werken we samen met een erkend financieel planner. Wil je ook hypotheek advies op maat? Dan verwijzen we je graag door naar het Financiële Adviesdesk.

 Ik wil hypotheek advies