Vacature parttime Medewerker Hypotheken (20 u/pw)

Voor de uitbreiding van ons leuke team zijn wij op zoek naar een hypotheek medewerker voor de binnendienst. Voor deze vacature zoeken wij een enthousiaste collega met minimaal enkele jaren ervaring in de binnendienst bij een hypotheekkantoor of bank met WFT-basis.

 

 

Ben jij op zoek naar een baan als hypotheek medewerker, ben je leergierig en zit je vol met energie? Neem dan contact met ons op en maak kennis met ons team.

    =        Inkomen in overeenstemming met capaciteiten en ervaring

    =        Marktconform salaris met perspectieven

    =        Goede arbeidsvoorwaarden en mogelijkheid vast contract

    =        Prettige werksfeer

    =        Gedeeltelijk thuiswerken

baseline'> baseline'>Je komt te werken bij Loft Makelaars met collega's in de makelaardij, waarbij hypotheken een belangrijk onderdeel is van de totale dienstverlening. Je krijgt de mogelijkheid om je verder te verdiepen in het hypotheekvak en desgewenst uit te groeien tot zelfstandig hypotheekadviseur

 

De werkplek

We bieden een prettige werkplek in ons nieuwe  kantoor met een open en moderne uitstraling. Er heerst een ontspannen en warme sfeer mede mogelijk gemaakt door het leuke team. Het kantoor zit in het centrum van Arnhem, aan de Turfstraat 37, ongeveer  100 meter van de Eusebiuskerk.

 

  

Reageren

Enthousiast om onderdeel te worden van Loft Makelaars? Stuur je CV met motivatiebrief naar info@loftmakelaars.nl