Vacature: Commercieel Medewerker (24-32 uur)

Voor ons kantoor in het centrum van Arnhem zoeken we een gedreven en enthousiaste commercieel medewerk(st)er.

Wie ben jij:
Een gedreven persoon, enthousiast en leergierig. Je zoekt altijd naar het maximale resultaat, niet alleen voor jezelf maar ook voor de opdrachtgever. Nauwkeurig en accuraat werken is voor jou niet een opdracht maar een vanzelfsprekendheid. Je verwerkt klantgesprekken snel in de dossiers en brengt je collega’s ook gelijk op te hoogte van eventuele veranderingen.
Je weet dat het succes van het kantoor niet alleen komt door een snelle en prettige verkoop van een woning, maar dat het succes komt door een tevreden klant.

Wat verwachten wij:
Een enthousiaste houding en niet bang zijn voor doorwerken. Jouw taak is om ervoor te zorgen dat de makelaars zich kunnen richten op het adviseren van klanten en dat zij door jou administratief worden ontlast. Je bent bekend met de inhoudelijke werkzaamheden die van je gevraagd worden, zoals o.a. agendabeheer, het opmaken van klantdossiers, aanmelden van woningen voor Funda en het opstellen van koopovereenkomsten. Hierbij is het schakelen met je collega’s natuurlijk erg belangrijk. 

  • Je hebt een relevante (vak)opleiding gedaan in de richting van de makelaardij en/of aantoonbare relevante werkervaring;
  • MBO+/HBO werk- en denkniveau;
  • Je wil net als wij altijd een stap extra zetten voor de klant;

Wat bieden wij:

  • Marktconform salaris op basis van opleiding en/of werkervaring
  • Een gezellig team en moderne werkplek
  • Een uitdagende functie met ontplooiingsmogelijkheden binnen een groeiend bedrijf

Over Loft Makelaars
Loft Makelaars is een modern en toonaangevend makelaarskantoor in het hartje van Arnhem. We geloven in een all-in aanpak waarin de kwaliteit van de dienstverlening van de hoogste standaard moet zijn. Daarom zetten we met ons team altijd net een stapje extra voor onze klanten. Dat laat zich dan ook vertalen naar onze geweldige klantbeoordelingen. We zijn trots op onze klantwaardering van 9,7.

 Meer weten?

Stuur een e-mail naar kees@loftmakelaars.nl